29 augustus 2019

100% verhuurd!

Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd en worden in oktober aan de huurders opgeleverd. Wij wensen alle huurders een mooie woontijd toe in de nieuwe woning!
Wil jij hier in de toekomst ook wonen? Laat je gegevens achter via: hureninluyvestein.nl/contact/

20 februari 2019

Het huuraanbod van Luyvestein staat nu live! Kijk snel op https://hureninluyvestein.nl/huuraanbod/

Locatie
Even ten zuiden van de binnenstad van Helmond is Suytkade een bruisende wijk in wording, op een steenworp van het centrum en – heel bijzonder – langs twee zijden begrensd door water. Uit dat water rijzen drie waterburchten op. ‘Luyvestein’ is één van die eigentijdse kastelen, met in het hart van de burcht een groene binnentuin en daaromheen 60 lichte en ruime vrije sector huurappartementen.

Het project
Alleen de naam al: Luyvestein. Het klinkt stoer, solide, robuust. En dat klopt precies. Want de architectuur van deze bijzondere waterburcht met zijn rode en grijze gevels doet denken aan de onverwoestbare kastelen van weleer. Hier voel jij je veilig, weg van de drukte van alledag, in de rust van jouw heerlijke appartement. Zelfs de loopbrug waarmee jij over jouw ‘slotgracht’ gaat, past helemaal in dat plaatje. Op de onderste laag vind je een parkeergarage, waar speciaal voor jou een plek is gereserveerd. En uiteraard heb je daar ook een eigen berging. Erboven liggen de appartementen in een vrijwel gesloten vierkant, rond de heerlijke binnentuin.

Huuraanbod
Er zijn maar liefst 9 verschillende indelingen en de appartementen variëren van 75 tot 127 m2. Alle appartementen hebben twee slaapkamers. De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt: een luxe keuken met alles erop en eraan, een smaakvolle badkamer en alles natuurlijk spiksplinternieuw. Wonen in Luyvestein is comfortabel wonen: zonder drempels, met lift en (aanvullende) vloerverwarming. En onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want jij huurt. Wel zo prettig.

Prognose oplevering
Wij verwachten dat we in september 2019 de sleutels aan de huurders kunnen overhandigen. Uiteraard is dat een prognose.

Huurprijzen
De huurprijzen van de woningen in Luyvestein liggen tussen de € 795,- en € 1.200,- per maand inclusief parkeerplaats, exclusief servicekosten. Het is mogelijk om een extra parkeerplaats te huren voor € 55,- per maand exclusief servicekosten. Om een woning te huren moet je voldoende inkomen genereren. Ga uit van de richtlijn: minimaal bruto maandinkomen van 4x de huurprijs per maand. Een 2e inkomen telt voor 100% mee.

Contactgegevens van het verhuurteam:
E-mailadres: nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl
Telefoonnummer: 088-5454645

Ja, ik wil huren!

Wil je graag huren in Luyvestein, volg dan het onderstaande stappenplan:
1. Controleer of je voldoet aan de inkomensrichtlijnen, zie hier de voorwaarden.
2. Schrijf je hier direct in!
3. Je hoort via e-mail van de verhuurmakelaar of je een woning krijgt toegewezen. Via Woningdossier krijg je het huurcontract ter ondertekening aangeboden.
4. Wanneer het huurcontract is ondertekend, kun je starten met de voorbereidingen op de verhuizing!

Meer info?
Klik hier om direct het huuraanbod te bekijken
Klik hier voor de online brochure
Klik hier voor vragen & antwoorden
Klik hier en like de Facebookpagina van Luyvestein! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het nieuwe project.

Verhuurteam Luyvestein